یکی از اولین گام ها برای موفقیت در بازارهای مالی استفاده از بهترین نرم افزار تحلیل تکنیکال است تا بتوانید با استفاده از امکانات آن به راحتی تحلیل بازار را برای معاملات سودآور انجام دهید. همچنین دانستن بهترین ابزار تحلیل تکنیکال به شما در موفقیت شما کمک زیادی می کند. چندین ابزار در تحلیل تکنیکال وجود دارد که معامله گران می توانند برای موفقیت در بازارهای مالی مانند فارکس، بازار سهام، طلا، نفت، ارزهای دیجیتال و غیره عاقلانه از آنها استفاده کنند. از این رو در این مقاله بهترین نرم افزارهای تحلیل تکنیکال را به شما معرفی می کنیم تا بتوانید بهترین انتخاب را از بین آن ها داشته باشید. علاوه بر این، ما بهترین ابزار تحلیل تکنیکال را به شما معرفی می کنیم.

بهترین نرم افزارهای تحلیل تکنیکال

در این قسمت بهترین نرم افزارها و پلتفرم های تحلیل تکنیکال را به شما معرفی کنیم تا بتوانید با توجه به مزایای هر کدام و بسته به شرایط خود از یک یا چند تا از آن‌ها استفاده کنید.

بهترین نرم افزارهای تحلیل تکنیکال

۱- نرم افزار متاتریدر (MetaTrader)

نرم افزار متاتریدر (MetaTrader)

متاتریدر یکی از محبوب ترین نرم افزارهای معاملاتی و تحلیلی است که در دو نسخه متاتریدر4 و متاتریدر5 موجود است. هر دو نسخه این نرم افزار ساخت شرکت متاکوتس است. این شرکت متاتریدر4 را در سال 2005 و متاتریدر5 را در سال 2010 میلادی روانه بازار کرده است.

  • نرم افزار متاتریدر در کدامیک از بازارهای مالی استفاده می شود؟
نرم افزار متاتریدر برای معاملات فارکس، معاملات CFD در ارزها، سهام، شاخص ها، کامودیتی ها و ارزهای دیجیتال طراحی شده است.

متاتریدر4 که با MT4 هم نشان داده می شود، بیشترین استفاده را در میان معامله گران بازار جهانی فارکس دارد. نرم افزار متاتریدر5 (MT5) با این که قابلیت های جدیدی به آن اضافه شده است هنوز نتوانسته جای متاتریدر4 را بگیرد و هنوز هم اکثریت تریدرهای فارکس از نسخه 4 استفاده می کنند. نرم افزار مفید تریدر، نسخه بومی شده متاتریدر5 است که می توانید از آن برای تحلیل بورس ایران استفاده کنید.

روش نصب متاتریدر

متاتریدر نرم افزاری است که قابلیت نصب بر روی کامیپوتر (ویندوز و مک) و موبایل (اندروید و ios) را دارد. برای استفاده از متاتریدر و داده های مربوط به نمودارهای قیمت باید از طریق یک بروکر فارکس اقدام کنید. یعنی شما ابتدا در یک بروکر معتبر فارکس ثبت نام کرده و بعد از دانلود نرم افزار متاتریدر از سایت بروکر خود و نصب آن، با استفاده از نام کاربری و رمز عبورِ اکانت خود در بروکر وارد متاتریدر می شوید. به این نکته دقت کنید متاتریدر پلتفرمی است که با بروکرها قرارداد دارد و برای استفاده از دیتای قیمت حتما باید در یک بروکر حساب داشته باشید. لازم به ذکر است که استفاده از متاتریدر رایگان است.

مزایا و معایب متاتریدر

متاتریدر به عنوان بهترین نرم افزار تحلیل تکنیکال فارکس مزایا و معایب خاص خود را دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره می کنیم.

مزایا متاتریدر

معایب متاتریدر

محیط کاربری ساده

محیط کاربری قدیمی

اندیکاتورها و اسیلاتورهای متعدد

عدم ورژن تحت وب

پشتیبانی از 30 زبان مختلف

عدم لایه بندی دقیق

داشتن 9 تایم فریم مختلف

ابزار های قدیمی

قابلیت معاملات خودکار

 

قابلیت ثبت سفارشهای مختلف لیمیت و استاپ

 

قابلیت بک تست گرفتن

 

قابلیت ساخت و استفاده از اکسپرت ادوایزر

 

قابلیت نصب اندیکاتورهای آماده

 

قابلیت استفاده از داده های تاریخی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

بیشتر بدانید:اموزش ارز دیجیتال از پایه تا پیشرفته+ نکات طلایی

 

 

 

۲- نرم افزار تریدینگ ویو (TradingView)

نرم افزار تریدینگ ویو (TradingView)

تریدینگ ویو یکی از مهمترین نرم افزارها در تحلیل تکنیکال است که می توان از آن برای تحلیل تمام بازارهای مالی استفاده کرد اما قابلیت معامله کردن در آن فقط برای بروکرهای بسیار محدودی در دنیا وجود دارد. بنابراین ما تریدینگ ویو را به عنوان یک پلتفرم مناسب برای تحلیل تکنیکال می شناسیم تا معامله گری. وب سایت تریدینگ ویو یکی از پلتفرم هایی است که بهترین ابزارهای تحلیل تکنیکال را به کاربرانش ارائه می کند. علاوه بر این امکان استفاده از اندیکاتورهایی که دیگر کاربران می سازند در شبکه تریدینگ ویو وجود دارد.

روش نصب تریدینگ ویو

برای استفاده از تریدینگ ویو می توانید از نسخه تحت وب، نسخه کامپیوتر (ویندوز و مک) و یا موبایل (اندروید و ios) استفاده کنید. برای آشنایی با نحوه ثبت نام در تریدینگ ویو به صورت رایگان و استفاده از امکانات و ابزارهای مختلف آن می توانید از مقاله تریدینگ ویو استفاده کنید.

مزایا و معایب تریدینگ ویو

برای استفاده از تریدینگ ویو به عنوان بهترین نرم افزار تحلیل تکنیکال بهتر است مزایا و معایب آن را بدانید.

مزایا تریدینگ ویو

معایب تریدینگ ویو

14 نوع مختلف نمایش چارت

عدم رایگان بودن تمام امکانات آن

امکان استفاده از تایم فریم های دلخواه

عدم امکان انجام معاملات واقعی

امکان مشاهده مرحله به مرحله گذشته بازار (Bar replays)

 

امکان استفاده از 8 نمودار در صفحه

 

داشتن بیشتر از 100 اندیکاتور مختلف

 

داشتن ابزارهای ترسیمی متعدد

 

قابلیت تنظیم آلارم های مختلف

 

قابلیت تنظیم دیده بان های مختلف

 

قابلیت استفاده از شاخص های مربوط به تحلیل فاندامنتال

 

وجود داده های قیمت مربوط به تمام بازارهای مالی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

۳- نرم افزار داینامیک تریدر (Dynamic Trader)

۳- نرم افزار داینامیک تریدر (Dynamic Trader)

در ادامه مبحث بهترین ابزار تحلیل تکنیکال، نوبت به معرفی یکی از بهترین نرم افزارها در این زمینه به نام داینامیک تریدر می رسد. نرم افزار Dynamic Trader به دلیل دارا بودن ابزارهای بسیار قوی برای موج شماری الیوت و تحلیل های زمانی، محبوبِ معامله گران است. علاوه بر این برای شناسایی الگوهای هارمونیک می توانید از این نرم افزار استفاده کنید. اولین نسخه این نرم افزار در سال 1996 توسط تیم رابرت ماینر ساخته شد. رابرت ماینر یکی از تریدرهای معروف و اساتیدی است که سبک خاص خود در امواج الیوت را دارد.

روش نصب داینامیک تریدر

داینامیک تریدر که با حروف اختصاری DT‌ هم شناخته می شود یکی از نرم افزارهای معاملاتی و تحلیلی نسبتا گران است که برای استفاده از آن باید نسخه کرک شده اش را دانلود کرده و به شکل آفلاین از آن استفاده کنید. فرآیند انتقال داده های مربوط به بازار فارکس و بورس ایران به داینامیک تریدر کمی مشکل اما کاملا امکان پذیر است. بنابراین اگر می خواهید از قابلیت های منحصر به فرد این نرم افزار استفاده کنید باید این فرآیند را طی کنید.

مزایا و معایب داینامیک تریدر

از نرم افزار داینامیک تریدر می توانید به عنوان یک نرم افزار کمکی در تحلیل تکنیکال استفاده کنید اما پیش از آن بهتر است ویژگی های مثبت و منفی آن را بدانید.

مزایا داینامیک تریدر

معایب داینامیک تریدر

قابلیت موج شماری الیوت

رایگان نبودن

داشتن ابزار فیبوناچی زمانی  

آسان نبودن انتقال داده به داینامیک تریدر

ابزارهای مختلف برای تحلیل محدوده زمانی و قیمتی

نداشتن تمام اندیکاتورهای مهم تحلیل تکنیکال

امکان استفاده همزمان از چند نمودار در یک صفحه

ضعف در تنظیمات نرم افزار و شخصی سازی آن

داشتن اسیلاتور مربوط به خود نرم افزار (DT) برای اسکن مولتی تایم فریم

عدم امکان نصب اندیکاتور و کد نویسی

قابلیت شناسایی الگوهای هارمونیک

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

۴- نرم افزار ادونس گت (Advanced Get)

۴- نرم افزار ادونس گت (Advanced Get)

یکی دیگر از بهترین نرم افزارها در تحلیل تکنیکال، نرم افزار ادونس گت است. شمارش امواج الیوت در ادونس گت یکی از دلایل اصلی محبوبیت این نرم افزار قدرتمند است البته وجود اندیکاتورهای متعدد باعث شده تا این نرم افزار به عنوان یکی از کامل ترین نرم افزارها در دنیای بازارهای مالی در نظر گرفته شود.

روش نصب ادونس گت

ادونس گت یکی از گران ترین نرم افزارهای تحلیل تکنیکال است. بنابراین برای استفاده از آن باید نسخه کرک شده آن را به صورت آفلاین استفاده کنید و داده های مربوط به بازار فارکس یا بورس ایران را به صورت دستی وارد این نرم افزار کنید.

مزایا و معایب ادونس گت

برای مقایسه ادونس گت با سایر نرم افزارهای تحلیل تکنیکال بهتر است با مزایا و معایب آن آشنا شده تا بتوانید کار مقایسه را راحتتر انجام دهید.

مزایا ادونس گت

معایب ادونس گت

ابزارهای متعدد و حرفه ای برای شمارش امواج الیوت

رایگان نبودن

قابلیت شمارش امواج الیوت از طریق آلترناتیو

آسان نبودن فرآیند انتقال داده به نرم افزار

داشتن اندیکاتورهای متعدد برای تحلیل تکنیکال

عدم نمایش الگوهای هارمونیک به صورت خودکار

شاخص PTI‌ برای شناسایی تارگت

 

ابزار حرفه ای برای شناسایی پیوت ها

 

رسم خودکار کانال رگرسیون

 

وجود ابزار MOB برای شناسایی هدف قیمتی و زمانی در آینده

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

۵- نرم افزار موتیو ویو (Motive Wave)

۵- نرم افزار موتیو ویو (Motive Wave)

در ادامه مبحث بهترین ابزار تحلیل تکنیکال، نوبت به نرم افزار موتیو ویو می رسد که در دنیای تحلیل تکنیکال به خاطر قدرت اش در شناسایی امواج الیوت معروف است البته این نرم افزار مجموعه کاملی از انواع اندیکاتورهای تحلیل تکنیکال را نیز دارا می باشد. شناسایی خودکار امواج الیوت در موتیو ویو، یکی از مهمترین قابلیت های آن است.

روش نصب موتیو ویو

نرم افزار موتیو ویو رایگان نیست و شما بعد از نصب آن باید داده های مربوط به قیمت را به صورت دستی به آن وارد کنید اما خوبی این نرم افزار در این است که هم می توانید داده های بازار فارکس مثل جفت ارزها، طلا، نفت و... را وارد این نرم افزار کرده و از آن‌ها استفاده کنید و هم می توانید داده های بورس ایران را از طریق نرم افزار TseClinet به ادونس گت وارد کرده و کار تحلیل تکنیکال را شروع کنید.

مشاهده بیشتر: استراتژی فارکس

مزایا و معایب موتیو ویو

در این قسمت شما را با قابلیت های موتیو ویو و معایب آن آشنا می کنیم.

مزایا موتیو ویو

معایب موتیو ویو

داشتن ابزارهای متعدد و حرفه ای برای رسم امواج الیوت به صورت خودکار و دستی

رایگان نبودن

داشتن انواع اندیکاتورهای تحلیل تکنیکال

آسان نبودن فرآیند انتقال داده به نرم افزار

قابلیت پخش دوباره (Replay)

عدم امکان نصب اندیکاتور بر روی نرم افزار

قابلیت بک تست و فوروارد تست

 

داشتن اسکنرها و استراتژی های معاملاتی

 

شناسایی خودکار الگوهای هارمونیک

 

امکان مشاهده چندین نمودار به صورت همزمان در یک صفحه

 

امکان ذخیره تحلیل ها

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

۶- نرم افزار آمی بروکر (AmiBroker)

۶- نرم افزار آمی بروکر (AmiBroker)

آمی بروکر یکی دیگر از بهترین نرم افزارها در تحلیل تکنیکال، متعلق به یک شرکت لهستانی است که دارای انواع مختلفی از اندیکاتورها و قابلیت بک تست گرفتن است. این نرم افزار برای کسانی که به تحلیل بلند مدت علاقه دارند مناسب است. استفاده از کد نویسی در این نرم افزار یکی از قابلیت های آن است که البته ممکن است به دلیل پیچیدگی نسبی آن هر کسی از آن استقبال نکند. از آمی بروکر هم برای تحلیل تکنیکال در بورس ایران و هم برای بورس بین الملل می توانید استفاده کنید.

روش نصب آمی بروکر

آمی بروکر هم جز نرم افزارهای غیررایگان است به همین خاطر برای استفاده از آن باید از نسخه کرک شده آن را استفاده کنید. در این نرم افزار هم مشابه با سایر نرم افزارهای غیررایگان بایستی داده های مربوط به بورس ایران یا بورس جهانی را به صورت دستی به نرم افزار وارد کنید.

مشاهده بیشتر: آموزش پیشرفته فارکس

مزایا و معایب آمی بروکر

در ادامه مهمترین ویژگی ها و معایب آمی بروکر را بررسی می کنیم.

مزایا آمی بروکر

معایب آمی بروکر

امکان مشاهده دو نمودار در یک صفحه

نامناسب برای معامله گران تازه کار به خاطر سیستم کد نویسی

امکان اضافه کردن اندیکاتورهای دلخواه

عدم وجود ابزار برای موج شماری الیوت به صورت خودکار

مناسب برای کد نویسی

رایگان نبودن

وجود ابزار Bar Replay برای بک تست گرفتن

 

قوی ترین نرم افزار در تست استراتژی های معاملاتی

 

مناسب برای معاملات الگوریتمی خودکار

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

۷- نرم افزار نینجا تریدر (NinjaTrader)

۷- نرم افزار نینجا تریدر (NinjaTrader)

یکی دیگر از بهترین نرم افزارهای تحلیل تکنیکال، نینجاتریدر است که امکان شبیه سازی معاملات در بازار فارکس، سهام و فیوچرز را برای شما فراهم می کند. بسیاری از ویژگی های این نرم افزار مثل ابزارهای تحلیل نمودار، بک تست و شبیه سازی معاملات رایگان است اما برای استفاده از برخی دیگر از امکانات آن باید هزینه آن را پرداخت کنید.

روش نصب نینجاتریدر

برخی از بروکرهای فارکس در کنار متاتریدر، پلتفرم نینجا تریدر را به کاربران خود ارائه می دهند. در این صورت می توانید نینجا تریدر را از سایت بروکر دانلود کنید. در غیر این صورت می توانید از سایت خود نینجاتریدر آخرین نسخه آن را دانلود کرده و به کمک کرک، آن را نصب کنید و از داده و چارت های نرم افزار متاتریدر برای نینجاتریدر استفاده کنید.

مزایا و معایب نینجا تریدر

در ادامه شما را با مهمترین مزایا و معایب نینجاتریدر آشنا می کنیم.

مزایا نینجا تریدر

معایب نینجا تریدر

داشتن اندیکاتورهای متعدد

نداشتن نسخه موبایل

داشتن امکانات مربوط به تحلیل فاندامنتال

نسخه دسکتاپ فقط بر روی ویندوز قابل استفاده است

داشتن امکان بک تست و فورواد تست

 

امکان انجام معاملات شبیه سازی شده

 

انواع سفارشهای استاپ و لیمیت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

معرفی بهترین ابزارهای تحلیل تکنیکال

در این بخش مهمترین ابزارهای تحلیل تکنیکال را به شما معرفی می کنیم. این ابزارها در اکثر نرم افزارهای تحلیل تکنیکال وجود دارند و شما می توانید به راحتی از آن‌ها استفاده کنید.

مشاهده بیشتر: آموزش رایگان فارکس

۱- اندیکاتور ایچیموکو (Ichimoku)

۱- اندیکاتور ایچیموکو (Ichimoku)

ایچیموکو، یکی از بهترین ابزارهای تحلیل تکنیکال است که طرفداران بسیاری در دنیای بازارهای مالی همچون فارکس، بورس و ارزهای دیجیتال دارد. این محبوبیت به قدری زیاد است که برخی از معامله گران بخش عظیمی از استراتژی های معاملاتی خود را بر مبنای این اندیکاتور پایه ریزی می کنند. ایچموکو از 5 بخش مهم تشکیل شده است: تنکانسن، کیجونسن، چیکو اسپن، سنکو A و سنکو B‌.

از مهمترین کاربردهای ایچیموکو می توان به شناسایی مناطق حمایت و مقاومت و نقاط مناسب برای ورود به بازار و خروج از آن اشاره کرد.

۲- اندیکاتور میانگین متحرک (Moving Average)  

اندیکاتور میانگین متحرک (Moving Average)  

یکی از مهمترین و در عین حال ساده ترین اندیکاتورهای تحلیل تکنیکال، میانگین متحرک یا مووینگ ارویج است. کاربرد این اندیکاتور در تمام بازارهای مالی بسیار زیاد است و حتی معامله گران پرایس اکشن که اعتقادی به استفاده از اندیکاتور ندارند هم در بسیاری از موارد از آن استفاده می کنند. این ابزار میانگینی از قیمت نمادهای معاملاتی را بر اساس یک دوره زمانی مشخص نشان می دهد و به دو دسته میانگین متحرک ساده (SMA) و میانگین متحرک نمایی (EMA) تقسیم بندی می شود.

۳- اندیکاتور مکدی (MACD)

اندیکاتور مکدی (MACD)

در ادامه مبحث بهترین ابزار تحلیل تکنیکال، باید به اندیکاتور مکدی اشاره کنیم. اندیکاتور MACD، واگرایی و همگرایی میانگین متحرک را نشان می دهد. این اندیکاتور دو خط به نام های خط مکدی و خط سیگنال دارد که اولی از تفاوت دو میانگین متحرک نمایی و دومی میانگین متحرک نمایی 9 دوره‌ای را نشان می دهد. یکی از مهمترین کاربردهای این اندیکاتور، استفاده از آن برای شناسایی واگرایی یا دایورجنس ها می باشد. واگرایی زمانی اتفاق می افتد که قیمت سقف یا کف جدیدی تشکیل می دهد اما اندیکاتور این سقف یا کف جدید را نشان نمی دهد.بیشتر بدانید: اموزش ارز دیجیتال و سود اوری ان

۴- اندیکاتور RSI

اندیکاتور RSI

یکی از بهترین ابزارهای تحلیل تکنیکال برای شناسایی مناطق اشباع خرید و فروش، اندیکاتور RSI یا شاخص قدرت نسبی است. محدوده حرکت این اسیلاتور بین اعداد 0 تا 100 است. زمانی که منحنی RSI به بالای عدد 70 می رسد به این معنی است که قیمت در ناحیه اشباع خرید قرار گرفته و احتمال نزولی شدن قیمت وجود دارد. اعداد زیر 30 هم به معنای قرار گرفتن قیمت در ناحیه اشباع فروش است. در این مرحله احتمال افزایش قیمت و صعودی شدن روند حرکت وجود دارد.

۵- اندیکاتور ADX

اندیکاتور ADX

اندیکاتور ADX یا شاخص میانگین جهت دار یکی دیگر از بهترین ابزارهای تحلیل تکنیکال است که برای ارزیابی قدرت روند از آن استفاده می شود. این اندیکاتور از سه بخش تشکیل شده است: خط DL+، خط DL- و خط ADX .

نحوه قرارگیری دو خط DL نسبت به یکدیگر، صعودی و یا نزولی بودن بازار را نشان می دهد و اعداد بالای 40 نشان از قدرت روند (در هر دو حالت صعودی و نزولی) دارند و اعداد زیر 20  ضعف روند را نشان می دهند.

۶- اندیکاتور استوکاستیک (Stochastic)

اندیکاتور استوکاستیک (Stochastic)

اندیکاتور استوکاتیک که در شاخه اسیلاتورها قرار می گیرد یکی دیگر از بهترین ابزارهای تحلیل تکنیکال است که عمده ترین کاربرد آن برای نشان دادن مناطق اشباع خرید و فروش است. در این اسیلاتور اعداد بالای 80 نشان از اشباع خرید و اعداد زیر 20 نشان از اشباع فروش دارند. استوکاسیتک از دو خط K و D‌ تشکیل شده و تقاطع آن دو با یکدیگر سیگنال خرید و فروش را صادر می کند.

۷- خطوط روند

خطوط روند

از دیگر ابزارهای تحلیل تکنیکال که استفاده از آن کاملا ضروری است، می توان به خطوط روند اشاره کرد. سه نوع روند در تحلیل تکنیکال وجود دارد: روند صعودی، نزولی و خنثی.

  • برای رسم خط روند صعودی، باید کف های (Lows) موجود در بازار را به یکدیگر وصل کنید.
  • برای رسم خط روند نزولی، باید سقف های (Highs) موجود در بازار را به یکدیگر وصل کنید.
  • در روندهای خنثی قیمت بین دو خط حمایت و مقاومت در یک مسیر افقی در حال حرکت است.

۸- خطوط کانال

 خطوط کانال

خطوط کانال را هم می توان به عنوان بهترین ابزار تحلیل تکنیکال در نظر گرفت. زمانی که یک خط روند صعودی، نزولی و یا خنثی در نمودار رسم می کنید، می توانید با کشیدن یک خط دیگر به موازات خط روند، کانال قیمتی را ترسیم کنید. در این حالت خطوط بالایی کانال به عنوان مقاومت و خطوط پایینی کانال به عنوان حمایت در نظر گرفته می شوند.

۹- خطوط حمایت و مقاومت

خطوط حمایت و مقاومت

حمایت و مقاومت یکی از بهترین ابزارهای تحلیل تکنیکال به حساب می آیند چون با استفاده از آن‌ها می توان تارگت های قیمت و حد ضررها را مشخص کرد.

به سطوحی حمایت گفته می شود که با رسیدن قیمت به آنها با افزایش تقاضا رو به رو هستیم و قیمت با برخورد به این سطوح به سمت بالا حرکت می کند.

به سطوحی مقاومت گفته می شود که با رسیدن قیمت به آن‌ها با افزایش عرضه رو به رو می شویم و قیمت با برخورد به این سطوح به سمت پایین حرکت می کند.

حمایت ها و مقاومت ها با خطوط یا سطوح افقی نشان داده می شوند و به آنها خطوط استاتیک نیز گفته می شود. خطوط روند که با انواع خطوط اریب در نمودار قیمت نشان داده می شوند به عنوان خطوط داینامیک یا حمایت/ مقاومت داینامیک نیز شناخته می شوند.

۱۰- ابزارهای فیبوناچی (Fibonacci)

ابزارهای فیبوناچی (Fibonacci)

در ادامه مبحث بهترین ابزار تحلیل تکنیکال باید به فیبوناچی اشاره کنیم. ابزارهای فیبوناچی کاربرد بسیار زیادی در تحلیل تکنیکال دارند و معامله گران در تمام بازارهای مالی به نحوی از آن‌ها در قالب استراتژی های جامع معاملاتی استفاده می کنند. نسبت های فیبوناچی در تحلیل تکنیکال مثل 61.8 درصد از نسبت های ریاضی موجود در دنباله اعداد فیبوناچی به وجود آمده اند. مهمترین کاربرد این نسبت ها نشان دادن مناطق احتمالی حمایت و مقاومت در بازار است. از ابزارهای فیبوناچی می توان به فیبوناچی اکستیشن، فیبوناچی ریتریمست، فیبوناچی پروجکشن، فیبوناچی زمانی، فیبوناچی کانال، فیبوناچی بادبزن و کمان فیبوناچی اشاره کرد.

یادگیری بهترین ابزارهای تحلیل تکنیکال یکی از شروط لازم برای موفقیت در بازارهای مالی جهانی همچون فارکس است اما برای استفاده از آن‌ها باید بتوانید ویژگی های مثبت و کاربرد هر کدام از آن‌ها در معامله کردن را بدانید و از روش تنظیم کردن هر کدام از آن‌ها با توجه به نوع بازار انتخابی آگاه باشید. در همین راستا در دوره فارکس تمام اندیکاتورها و مفاهیم کاربردی تحلیل تکنیکال به همراه اصول معامله گری به زبانی ساده و به شکلی کاربردی آموزش داده می شوند.

سوالات متداول

۱- بهترین ابزار تحلیل تکنیکال چیست؟

ابزارهای مختلفی برای تحلیل تکنیکال وجود دارد که از بهترین آن‌ها می توان به اندیکاتورهایی مثل مکدی، استوکاستیک و مفاهیمی مثل خطوط کانال و حمایت/ مقاومت اشاره کرد. بهترین ابزارهای تحلیل تکنیکال در متن مقاله معرفی شده اند.

۲- بهترین نرم افزار تحلیل تکنیکال چیست؟

در متن مقاله شش تا از بهترین نرم افزارهای تحلیل تکنیکال معرفی شده است که با توجه به امکانات و قابلیت های هر کدام می توانید از یک یا چند تا از آن‌ها به صورت همزمان استفاده کنید.